Ucare Career Solutions – Over ons

 

Ucare Career Solutions gaat samen met u op zoek naar antwoorden op al uw loopbaanvraagstukken. De begeleiding die wij u bieden is professioneel, resultaatgericht en betrouwbaar. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring en helpen u graag verder.

Ucare Career Solutions is gespecialiseerd in het begeleiden van vraagstukken inzake:

 

> Loopbaanbegeleiding

> Werving en selectie

> HR-development

> Outplacement

> Assessment- en development centers

> Training en coaching

 

De betrouwbare en gemotiveerde medewerkers van Ucare Career Solutions gaan samen met u op zoek naar de antwoorden die u zoekt. Professionele begeleiding en gedegen advies zijn hierbij van belang. Uw antwoorden zijn dichterbij dan u denkt. De samenwerking die wij met u aangaan is gebaseerd op de volgende basisprincipes:

 

  • Gerichte aandacht voor de werkgever en werknemer
  • Begrip voor een andere mening
  • Oprechtheid en vertrouwen
  • Geheimhouding en vertrouwelijkheid
  • Het gesprek dat wij met u aangaan
  • Gelijkwaardigheid

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Ucare Career Solutions & Career Partners International

 

Ucare Career Solutions is de exclusieve partner voor België van Career Partners International. En daar zijn we trots op! Dit betekent dat u bij ons in betrouwbare handen bent.

 

Career Partners International is wereldwijd de grootste en meest succesvolle talent management organisatie. Zij beschikken over meer dan 200 afhankelijke kantoren verspreid over meer dan 40 landen. Lokaal, nationaal en internationaal bieden zij unieke talent management oplossingen. Zij bieden oplossingen aan bedrijven, organisaties en individuen.

 

Voor meer informatie over Career Partners International kijk op: www.cpiworld.com

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Ucare Career Solutions – Uw erkende partner

 

Federgon: Federatie van HR-dienstverleners. Zij vertegenwoordigen de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening. Federgon telt meer dan 470 actieve leden.

 

KMO-portefeuille: Wij zijn een erkend dienstverlener voor KMO. KMO’s zijn in staat subsidies te krijgen voor opleiding, advies, strategisch advies, advies internationaal ondernemen, technologieverkenning en coaching.

 

ESF-label: Dit label is de officiële erkenning dat Ucare Career Solutions voldoet aan de minimumeisen die een kwaliteitsvolle en duurzame bedrijfsvoering garanderen. Ucare is een erkend loopbaanbegeleidingscentrum in Vlaanderen door het Europees Sociaal Fonds sinds 2008. Erkende loopbaanbegeleiding brengt u verder!

 

Erkend outplacementbureau: Vlaams gewest: VG.1329/BO; Brussels Hoofdstedelijk gewest: B-AB07.019; Wallonië: W.RE.563 – W.OUT.563; Partner voor een aantal sectorfondsen inzake outplacement

 

Certo: De VDAB en Federgon hebben met Certo een certificeringsorgaan voor de outplacementsector opgericht. Aan de hand van het certificaat dat dit orgaan uitreikt, zijn de outplacementbureaus in staat een bepaalde kwaliteit aan betrokkken partijen te garanderen.

 

Ucare Career Solutions – Over ons 4.86/5 (97.14%) 7 votes