Test

Test

Is loopbaanbegeleiding geschikt voor u? Doe de ideale job test

Wilt u meer uit uw loopbaan halen? Denkt u dat loopbaanbegeleiding u daarbij kan helpen? Doe de gratis online loopbaan- en carrièretests van Ucare. Ontdek of de loopbaanbegeleiding van Ucare u verder helpt en u hierdoor meer uit uw carrière of loopbaan haalt.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding online test maken?

Vanuit Ucare bieden wij u twee online testen aan. Tijdens deze test wordt er gekeken of uw specifieke situatie gebaat is bij loopbaanbegeleiding. Ucare heeft voor u 2 online testen klaar staan:

Loopbaantest

Wilt u weten hoe u optimaal gebruik maakt van uw talenten? In slechts 12 vragen weet u of loopbaanbegeleiding van Ucare iets voor u is.

>>> GRATIS Online loopbaantest en wij geven u vrijblijvend antwoord op de vraag of Loopbaanbegeleiding geschikt is voor uw situatie.

Carrièretest

Wilt u weten welke stappen u moet nemen om de top te behalen of hoe u uw ambities waarmaakt? In 12 vragen ontdekt u of u nog wel op uw plek zit.

>>> GRATIS online carrièretest in en ontvang gratis advies.

 

Door de ideale job test te maken, krijgt u antwoord op de vraag of loopbaanbegeleiding geschikt is voor u. Tijdens het traject van loopbaanbegeleiding gaan we samen met u op zoek naar de antwoorden op al uw loopbaanvragen.

Met de loopbaancheques die de Vlaamse overheid subsidieert ontvangt u voordelige loopbaanbegeleiding. Voor slechts € 80,- profiteert u nu van 8 uur loopbaanbegeleiding bij Ucare. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

In dit artikel krijgt u meer informatie over de volgende onderdelen:

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Wat is de ideale job test?

De ideale job test is een online test die u aflegt om te kijken of Loopbaanbegeleiding u kan helpen richting de ideale job.

Bent u benieuwd of loopbaanbegeleiding u kan helpen? Ucare heeft verschillende testen ontworpen waarbij wij inschatten of wij in staat zijn u te helpen met uw loopbaanvraag. Samen met u gaan wij op zoek naar antwoorden tijdens uw loopbaantraject.

Bent u benieuwd naar de inhoud van het loopbaantraject? In onderstaand stappenplan staat nauwkeurig beschreven welke stappen we gaan ondernemen:

 

STAP 1: Intakegesprek – Wat kunnen wij van elkaar verwachten? GRATIS en vrijblijvend

 • Kennismaking met uw loopbaanbegeleider
 • Toelichting aanpak
 • Verwachtingen en beweegredenen bespreken
 • Bespreken van leer- en werkervaringen
 • Doelstellingen bepalen
 • Doe-opdrachten samenstellen

STAP 2: Werkfase – Hoe is uw positie op de arbeidsmarkt?

 • Individueel gesprek met uw loopbaanbegeleider
 • Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
 • Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een loopbaantraject volgen
 • Doe-opdrachten uitvoeren

STAP 3: Afrondingsfase – Hebben we de doelstelling behaald?

 • Einddoelstellingen evalueren
 • Veranderingen doorvoeren

STAP 4: Reflectiefase – Heeft de loopbaanbegeleiding inzicht geboden?

 • Terugkom-moment waarbij u samen een Persoonlijk Ontwikkelingsplan opstelt (POP). Een POP is gericht op de lange termijn. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderzijds kijkt u ook verder.
 • Reflecteren over genomen acties, veranderingen, verbeterpunten.

Heeft u na afloop van het traject nog vragen? Voel u vrij om contact op te nemen met uw begeleider voor een gratis nazorggesprek. In dit gesprek bespreken jullie samen de vervolgstappen.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Waarom een loopbaanadvies test?

Een loopbaanadvies test biedt u een antwoord op de vraag of loopbaanbegeleiding u verder helpt. Tijdens een traject van Loopbaanbegeleiding ontvangt u ondersteuning, advies en begeleiding van een coach. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding bij Ucare:

* Het is voordeliger met de loopbaancheques
* Een kort traject levert antwoorden op
* U ontvangt begeleiding van een specialist 

Elke 6 jaar hebt u recht op 2 Loopbaancheques. Hiermee ontvangt u voordelige loopbaanbegeleiding. Met één loopbaancheque ontvangt u al 8 uur begeleiding voor slechts € 80,-.

Vanaf 1 maart 2015 hebben ook werknemers die in Vlaanderen wonen, maar niet werken, recht op loopbaancheques (en opleidingscheques). Hetzelfde geldt voor Europese werknemers die in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werken, maar niet wonen.

De loopbaanbegeleiding bestaat uit een kort traject van 8 uur. Uit ervaring blijkt dat de duur van het traject wisselt per persoon, aangezien elke persoon uniek is. Bij Ucare nemen wij voor iedereen de tijd.

Bij Ucare staat er een groot team specialisten voor u klaar. Onze professionals hebben in de afgelopen 5 jaar meer dan 3000 mensen met succes geholpen.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Voor wie is er loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding van Ucare is voor alle werknemers, zelfstandigen en carrièremannen en -vrouwen die ondersteuning zoeken bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen. De begeleiding is er ook voor werknemers die in hun opzegtermijn en periode van verbrekingsvergoeding zitten.

Of u advocaat, loodgieter, leerkracht, zelfstandig ondernemer, bediende of buschauffeur bent; Loopbaanbegeleiding van Ucare is voor iedereen die er behoefte aan heeft.

Wij bij Ucare helpen iedereen verder die vragen heeft omtrent zijn/haar loopbaan of carrière. De testen van Ucare zijn onder andere geschikt als u:

– Een belangrijke beslissing moet nemen maar nog twijfelt over welke oplossing juist is.
– Uzelf meer of beter wilt leren kennen.
– In bepaalde situaties onzeker bent.

Dagelijks helpen onze specialisten mensen uit de verschillende sectoren. Als u twijfels heeft over uw loopbaan, steeds tegen problemen aanloopt of vervelende situaties ervaart, schrijf u dan in voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Heeft u een vorm van autisme?
Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen voelen zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele sfeer, de overzichtelijke structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan tot dat aangename gevoel.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Waarom loopbaanadvies bij Ucare?

Ucare ondersteunt u in uw loopbaan. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat over problemen, vragen of onzekerheden op de werkvloer. Als u voor Ucare kiest, kiest u voor:

– Meer dan 30 vestigingen
– Officieel gecertificeerd
– Individuele loopbaanbegeleiding
– Unieke bedrijfssfeer
– Gebruik loopbaancheques
– Chatten met uw loopbaanbegeleider
– Iedereen is welkom
– Er zijn geen wachtlijsten

Onze 30 vestigingen zijn verspreid over alle Vlaamse provincies. Er is altijd een coach bij u in de buurt beschikbaar.

Bij Ucare ontvangt u officieel gecertificeerde loopbaanbegeleiding. Ucare is gecertificeerd als erkend loopbaanbegeleidingscentrum in Vlaanderen door het Europees Sociaal Fonds (ESF.)

Geen maatpakken of gehaast. Bij Ucare vinden we het van belang dat u zich op uw gemak voelt. Daarom heerst bij ons eeninformele, huiselijke sfeer. Ook ontvangt u bij ons individuele begeleiding. Zo heeft u de vrijheid om te zeggen wat u wilt of waar u mee zit.

Heeft u de loopbaancheques al besteld? U ontvangt met één loopbaancheque al 4 uur Loopbaanbegeleiding voor slechts € 40,-. De ‘of u geschikt bent voor loopbaanontwikkeling test’ is volledig gratis.

Geen tijd om langs te komen? Profiteer dan van onze unieke chatfunctie. U voert het gesprek met uw begeleider thuis vanuit uw zetel, terwijl wij alles voor u regelen.

Iedereen is welkom bij Ucare.
> Van arbeiders tot bedienden, van werknemers tot zelfstandigen. Wij sluiten niemand uit.
> Heeft u een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen? De informele sfeer, de overzichtelijke structuur en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen altijd voor een aangenaam gevoel.
> Wij staan voor individuele geloofsvrijheid en tolerantie. Wij geloven in ieder mens. Religie betekent voor iedereen iets anders. Uw geloofsovertuiging is onderdeel van u en u bent welkom.

Ten slotte gaan we bij Ucare meteen aan de slag. U staat bij ons geen weken op de wachtlijst. Na uw aanmelding krijgt u binnen 2 weken een gratis kennismakingsgesprek waarna we vervolgstappen gaan ondernemen.

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Veelgestelde vragen

Geeft de online test van Ucare direct antwoord op mijn vragen?
Nee, het geeft antwoord op de vraag of uw situatie gebaat is bij loopbaanbegeleiding van Ucare. Zijn wij in staat u verder te helpen? Zo ja, dan is een loopbaantraject snel gestart. De ‘of u geschikt bent voor loopbaanontwikkeling test’ is ook nog eens helemaal gratis.

Waar in Vlaanderen zijn jullie gevestigd?
Wij bieden u loopbaanbegeleiding op meer dan 30 verschillende locaties. Alle vestigingen zijn verdeeld over de 5 provincies. Benieuwd of er een locatie bij u in de buurt is? Hier vindt u alle Locaties.

Hoe gaat het verder na mijn inschrijving? Heel eenvoudig. U ontvangt binnen 2 dagen een telefoontje, binnen 2 weken een kennismakingsgesprek en binnen 1 maand starten wij het traject op.

Gaan jullie vertrouwelijk met mijn gegevens om?
Wij garanderen u dat wij alle gegevens betreffende uw Loopbaanbegeleiding vertrouwelijk behandelen en niet verstrekken aan derden zonder hiervoor eerst uw goedkeuring te vragen.

Werken jullie in groepen of individueel? .
U ontvangt altijd individuele begeleiding. Wij creëren een veilige omgeving waarin wij in alle rust uw loopbaantraject bespreken.

Wanneer kan ik het best mijn loopbaancheques bestellen?
> Het is mogelijk te wachten met het bestellen van uw Loopbaancheques tot na uw eerste gratis kennismakingsgesprek.
> Liever op voorhand bestellen? Dat kan ook. Hou er wel rekening mee dat uw cheque 3 maanden geldig is. Start uw loopbaanbegeleiding voor deze vervaldatum.

Wat als mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum (binnen de 3 maanden), wordt uw geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Is een life coach test hetzelfde als bijvoorbeeld een loopbaantest van Ucare?
Een life coach test is niet hetzelfde als de loopbaantest van Ucare. Bij de loopbaantest van Ucare krijgt u antwoord op de vraag of wij in staat zijn u verder te helpen met onze loopbaanbegeleiding. Kijk maar op www.loopbaantest.be.

Is loopbaanbegeleiding geschikt voor u? Doe de ideale job test 3.57/5 (71.38%) 65 votes