De loopbaanbegeleiding van Ucare maakt uw toekomstbeeld overzichtelijker. U maakt stappen in een loopbaantraject en Ucare biedt u ondersteuning en advies. U heeft grootse keuze uit vestigingen bij u in de buurt. Uitstekende bereikbaarheid, professionele begeleiders en ruime openingstijden.

Al onze vestigingen bieden u een gratis kennismakingsgesprek aan. Voor u het weet, zit u al aan tafel met een professionele loopbaanbegeleider. In de provincie Vlaams-Brabant staan wij voor u klaar in Zaventem, Zemst, Heverlee/Haasrode, Tienen, Averbode, Putte-Grasheide, Hacht en Booischot.

Alle professionals bij Ucare staan tot uw beschikking en gaan voor één ding; U ondersteunen en adviseren richting een volmaakte carriere. De vestigingen van Ucare zitten bij u in de buurt en zijn gemakkelijk bereikbaar.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Loopbaanbegeleiding in Vlaams-Brabant

De provincie Vlaams-Brabant is één van de vijf provincies van het Vlaams Gewest en is met acht vestigingen altijd dichtbij voor u. Verandert er een hoop in uw werk of loopbaan? De balans tussen uw werk- en privéleven uit het oog verloren? Ucare ondersteunt u en biedt gerichte loopbaanbegeleiding aan bij een groot aantal vestigingen verspreid over de provincie Vlaams-Brabant.

In deze plaatsen is er een vestiging van Ucare waar wij u loopbaanbegeleiding aanbieden:

> Zaventem
> Zemst
> Heverlee/Haasrode
> Tienen
> Averbode
> Putte-Grasheide
> Haacht
> Booischot

 

Ucare beschikt over een groot aantal vestiging die wijds verspreid zitten door de provincie Vlaams-Brabant. Hierdoor profiteert u volop van vele voordelen:

* Plek voor iedereen. Ieder mens is anders, daarom stellen wij per persoon een traject samen dat is afgestemd op de specifieke vragen en behoeften van u. Ucare biedt u loopbaanbegeleiding aan waarbij u als individu centraal staat.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle werknemers (van arbeiders tot bedienden), zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van hun loopbaan. Ook werknemers die in hun opzegtermijn zitten of in een periode van verbrekingsvergoeding, helpen wij ook graag.

* Geen wachtlijsten. U wacht nooit langer dan 2 dagen voordat wij contact met u opnemen. Samen met u plannen wij direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

* Gemoedelijke sfeer. Bij de vestigingen van Ucare hangt een informele, laagdrempelige sfeer. Wij zijn niet opdringerig; u vindt bij ons geen maatpakken. Bij ons heerst een huiskamergevoel vanaf het moment dat u naar binnen stapt.

* Uitstekende bereikbaarheid. Alle vestigingen zijn gemakkelijk bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen vervoer. Er zijn vele vestigingen bij u in de buurt, zodat u nooit lang hoeft te reizen. Onze vestigingen beschikken over een prima parkeergelegenheid (voor de deur, of anders dichtbij de vestiging).

* De loopbaancheques zorgen ervoor dat u tegen een sterk gereduceerd tarief loopbaanbegeleiding ontvangt. Voor slechts € 40,- heeft u al 4 uur loopbaanbegeleiding.

Loopbaantrajecten bij Ucare
Ieder mens verschilt ten opzichte van de ander. Competenties, ambitie, karaktereigenschappen, elk loopbaantraject is weer anders. Ieder loopbaantraject behandelen wij als een specifiek traject en wij geven u de tijd en ruimte die u nodig heeft. Hierdoor verschilt de tijdsduur per traject wel eens. Een gemiddeld traject vraagt om 8 uur begeleiding. Het loopbaantraject is een individueel traject.

Bent u benieuwd hoe een loopbaantraject eruit ziet? We leggen wij het overzichtelijk uit hoe Loopbaanbegeleiding werkt.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Loopbaancheques

De Vlaamse overheid stelt de loopbaancheques beschikbaar zodat professionele loopbaanbegeleiding ontvangt bij Ucare. De loopbaancheques worden tegen een voordelig tarief beschikbaar gesteld via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).

De loopbaancheques zijn in het leven geroepen om u te helpen bij vraagstukken over uw loopbaan, plek op de arbeidsmarkt, kwaliteiten en uw persoonlijke ontwikkeling.

Wij helpen u bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen. Samen met uw begeleider gaat u kijken naar vragen die u heeft, of zorgen waar u mee zit. Een greep uit vragen die met enige regelmaat voorbij komen:

> Hoe zorg ik voor de juiste balans tussen werk-en privéleven?
> Ik wil meer uit mijn loopbaan halen. Hoe doe ik dat?
> Ik ervaar veel stress, irritatie en boosheid op mijn werk. Hoe kan ik hiermee omgaan en dit oplossen?
> Waar wil ik staan over 5 of 10 jaar?

Wat ontvang ik met de loopbaancheques?
Elke 6 jaar heeft u recht op een loopbaanbegeleidingstraject van 8 uur. De loopbaancheques maken het voor iedereen betaalbaar. Zowel voor werknemers, als voor zelfstandigen. Waar u precies recht op heeft met de Loopbaancheques hebben wij overzichtelijk in kaart gebracht.

Voorwaarden loopbaancheques
Met de loopbaancheques krijgt u een flinke korting op de gebruikelijke tarieven voor loopbaanbegeleiding. Er zijn bepaalde voorwaarden waar u aan moet voldoen, wilt u aanspraak maken op de loopbaancheques. Ontdek hier alle voorwaarden voor het aanvragen van de Loopbaancheques.

De loopbaancheques bestellen
De loopbaancheques aanvragen is heel eenvoudig. Voldoet u aan de voorwaarden voor het aanvragen van de cheques? Dan bent u slechts een klein stapje verwijderd van goedkope loopbaanbegeleiding. Loopbaancheques bestelt u via de VDAB. Lees hier hoe makkelijk het is om de Loopbaancheques te bestellen.

Loopbaanbegeleiding Vlaams-Brabant, de antwoorden op al uw loopbaanvragen zijn dichterbij dan u denkt.

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Schrijf je in bij één van onze vestigingen

De professionele begeleiders helpen u graag de juiste richting op. Samen met uw begeleider start u een traject dat specifiek is afgestemd op uw situatie. Er zitten meerdere vestigingen bij u in de buurt.

Inschrijven en starten met loopbaanbegeleiding van absolute topkwaliteit?
Inschrijven is eenvoudig. Vul dit formulier tot Inschrijven in en wij nemen spoedig contact met u op.

  1. Uw loopbaanbegeleider belt u binnen 2 dagen.
  2. U krijgt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek binnen 2 weken.
  3. Uw loopbaantraject is opgestart binnen 1 maand.

Routebeschrijving

Onze vestigingen zijn goed bereikbaar vanwege de spreiding door de provincie. Alle vestigingen liggen in de buurt van stations, premetrostations of bushaltes.

 

Zaventem (Leuvensesteenweg 613 – 1930): De vestiging van Ucare ligt vlak naast de gewestweg N2, tussen Station Nossegem en de IKEA in.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Nossegem centrum en Zaventem Hoge Wei.

plattegrond van de omgeving van de Leuvensesteenweg in Zaventem

 

 

Zemst (Keizer Karellaan 61 – 1982): Ligt direct aan gewestwegen N227 en N267, met Domein Hofstade in de buurt.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Elewijt Keizer Karel en Elewijt Solarium

plattegrond van de omgeving van de Keizer Karellaan in Zemst

 

Heverlee/Haasrode (Grauwmeer 1 – 3001): Direct gelegen aan gewestweg N25, op Researchpark Haasrode.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Haasrode VDAB-Syntra

plattegrond van de omgeving van de Grauwmeer in Heverlee/Haasrode

 

Tienen (Leuvenselaan 172 – 3300): Aan de gewestweg N3 (Leuvenselaan), dichtbij Station Tienen, staat het pand van Ucare. Vanaf Station Tienen is het nog 10 minuten lopen.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Tienen Zijdelingsestraat en Tienen Leuvensestraat

plattegrond van de omgeving van de Tienen Zijdelingsestraat in Tienen

 

Averbode (Westelsebaan 57 – 3271): Kort naast gewestweg N212 ligt de Westelsebaan, dicht bij De Vijvers

De dichtstbijzijnde bushaltes: Averbode De Haak en Averbode Mortelbroekstraat

plattegrond van de omgeving van de Westelsebaan in Averbode

 

Putte-Grasheide (Meester van der Borghtstraat 117 – 2580): Deze locatie van Ucare ligt op 6 km van de Mechelbaan tussen Heist-op-den-Berg en Mechelen

Bushalte in de buurt: Putte Grasheide Scholen

Google Maps – Meester van der Borghtstraat in Putte-Grasheide

Haacht (Markt 4 – 3150): Vlakbij gewestweg N21, in het centrum van Haacht.

Bushalte in de buurt: Haacht kerk

Google Maps – Markt in Haacht

Booischot (Ter Laken 4 – 2221): Ons kantoor ligt naast gewestweg N15, richting Heist-op-den-Berg

Bushaltes in de buurt: Booischot Dorp en Booischot Kerk

Googles Maps – Ter Laken in Booischot

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Veelgestelde vragen

 

Wat is in mijn geval de dichtstbijzijnde vestiging?
Er zijn een groot aantal vestigingen verdeeld over alle Vlaamse provincies. Alle Ucare vestigingen bij u in de buurt zijn overzichtelijk in kaart gebracht.

 

Hoe laat zijn de vestigingen van Ucare geopend?
Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. De deuren staan open voor u. Kom gerust een keer langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Ik zie het telefoonnummer van de vestiging in Zaventum niet. Waar kan ik dit vinden?
Bel de hoofdzetel in Hasselt. Wij hanteren een centraal nummer en vanuit onze hoofdzetel helpen wij u graag verder. De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op:

Bellen vanuit België : 0800 – 11 014
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50

Mailen is wel altijd mogelijk. Al onze vestigingen hebben één centraal mailadres en nemen snel contact met u op.

 

Als ik mijn cheque aanvraag in Antwerpen, kan ik die dan ook in Vlaams-Brabant bij Ucare besteden?
Ja. Waar u uw cheque aanvraagt, maakt niet uit voor Ucare. U bent altijd welkom in één van onze vestigingen.

 

Is life coach Vlaams-Brabant en mental coach Vlaams-Brabant hetzelfde als loopbaanbegeleiding?
U ontvangt gespecialiseerde begeleiding van een echte loopbaanbegeleider. Een life coach Vlaams-Brabant en mental coach Vlaams-Brabant is wat anders, maar al uw vragen worden beantwoord bij één van onze loopbaanbegeleiders. Samen komen we er uit!

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Contactgegevens

Onze vestigingen zijn te vinden in uw regio. In de provincie Vlaams-Brabant bevinden zich op tal van locaties kantoren die dagelijks geopend zijn.

De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op:

Bellen vanuit België : 0800 – 11 014
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50

loopbaanbegeleiding@ucare.be
www.ucareloopbaanbegeleiding.be

Daar helpen wij u verder, zodat u terecht komt bij de vestiging die bij u in de buurt zit.

Chatten met Ucare
Heeft u zich eenmaal ingeschreven bij Ucare, dan behoort ook chatten met uw loopbaanbegeleider tot de mogelijkheden. Het enige dat u nodig heeft om gebruik te maken van deze functie is een Skype-account. In overleg met uw begeleider maakt u een afspraak voor loopbaanbegeleiding, terwijl u thuis lekker op uw zetel zit.

Openingstijden vestigingen Vlaams-Brabant
maandag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
dinsdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
woensdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
donderdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur

Loopbaanbegeleiding Vlaams-Brabant – dichterbij dan u denkt 3.69/5 (73.82%) 55 votes