Met de loopbaanbegeleiding Limburg van Ucare ontvangt u een overzichtelijker toekomstbeeld. Start nu uw loopbaantraject en Ucare biedt u ondersteuning en advies. Wij staan voor individuele en gerichte ondersteuning bij vragen rond uw loopbaan, studie- en beroepskeuze.

Loop gerust een keer bij Ucare naar binnen voor een gratis kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend en kosteloos gaat u het gesprek aan met uw loopbaanbegeleider. De vestigingen van Ucare zitten bij u in de buurt en zijn gemakkelijk bereikbaar. In de provincie Limburg staan wij voor u klaar in Hasselt, Overpelt, Sint-Truiden, Genk, Lanaken, Bree, Dilsen-Stokkem en Herk-de-Stad.

De loopbaanbegeleiders staan tot uw beschikking en hebben één doel; U ondersteunen en adviseren om zo samen richting uw ideale job te gaan.

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Loopbaanbegeleiding in Limburg

De provincie Limburg is één van de vijf provincies van het Vlaams Gewest en is met acht vestigingen altijd dichtbij voor u. Veranderd er een hoop in uw werk of loopbaan? De balans tussen uw werk- en privéleven uit het oog verloren? Ucare ondersteunt u en biedt gerichte loopbaanbegeleiding aan bij meer dan 30 vestigingen verspreid over de Vlaamse provincies.

In deze plaatsen is er een vestiging van Ucare waar wij u loopbaanbegeleiding aanbieden:

 

– Hasselt
– Overpelt
– Sint-Truiden
– Genk
– Lanaken
– Bree
– Dilsen-Stokkem
– Herk-de-Stad

 

De provincie Limburg beschikt over 6 vestigingen waar de deuren voor u openstaan. Hier profiteert u volop van vele voordelen die Ucare biedt:

Maak gebruik van de loopbaancheques
Voor slechts € 40,- ontvangt u al 4 uur loopbaanbegeleiding. Alle werknemers (van arbeiders tot bedienden), zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van hun loopbaan en werknemers die zich in een opzegtermijn bevinden, of in een periode van verbrekingsvergoeding? U heeft recht op loopbaancheques.

Een uitstekende bereikbaarheid
Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor u. Er is voldoende parkeergelegenheid en het openbaar vervoer stopt voor de deur. Er zit altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Hierdoor hoeft u nooit lang te reizen.

Er is plek voor iedereen
Ieder mens is anders. In een loopbaantraject is het belangrijk om te kijken naar uw specifieke loopbaanvragen en daarom stellen wij per persoon een traject samen. Wij bieden u individuele begeleiding aan.

Er zijn geen wachtlijsten
Binnen 2 dagen nemen wij contact met u op. U krijgt een gratis kennismakingsgesprek en wij zijn in staat direct een afspraak met u te maken.

Er heerst een gemoedelijke sfeer
Bij de vestigingen van Ucare heerst het huiskamergevoel. Geen maatpakken of priemende blikken. U voelt zich thuis bij Ucare.

Loopbaantrajecten bij Ucare
Ieder mens, ieder wezen, ieder individu verschilt ten opzichte van de ander. Ieder persoon heeft zijn eigen ideeën, behoeften en karaktereigenschappen. Hierdoor is elk loopbaantraject weer anders. Alle loopbaantrajecten benaderen wij als een uniek traject en u krijgt alle ruimte die u nodig heeft. Vanwege de individuele benadering verschilt de tijdsduur per traject wel eens. Een gemiddeld traject vraagt om 8 uur begeleiding.

Weten hoe een loopbaanbegeleiding in zijn werk gaat? Bekijk dan de pagina Loopbaanbegeleiding.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Loopbaancheques Limburg

De Vlaamse overheid stelt dat u recht heeft op de loopbaancheques. Tegen een voordelig tarief zijn de loopbaancheques beschikbaar gesteld zodat u professionele loopbaanbegeleiding ontvangt bij Ucare. De loopbaancheques zijn makkelijk en voordelig te verkrijgen via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).

De loopbaancheques zijn ontwikkelt door de Vlaamse overheid om u te ondersteunen bij vraagstukken over uw loopbaan, toekomstperspectief en de balans tussen werk-en privéleven.

Een jobcoach Limburg gaat samen met u op zoek naar wat u kan, wat u wilt én wie u bent. Een greep uit vragen die met enige regelmaat voorbij komen:

– Hoe benut ik mijn kwaliteiten optimaal?
– Wat is mijn passie?
– Hoe zorg ik ervoor dat mijn privé- en werksituatie in balans komt?
– Wat is loopbaanbegeleiding en hoe begin ik?

Wat krijgt u?
Heel eenvoudig. U ontvangt voordeliger loopbaanadvies Limburg. Elke 6 jaar heeft u recht op een loopbaanbegeleidingstraject van 8 uur. Zowel werknemers als zelfstandigen zijn in staat de loopbaancheques aan te vragen. Waar u precies recht op heeft hebben wij op rijtje gezet voor u op de pagina Loopbaancheques.

Wat zijn de voorwaarden?
De loopbaancheques zijn een instrument waarmee werknemers en zelfstandigen op een betaalbare manier individuele loopbaanbegeleiding bestellen bij Ucare. Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan u dient te voldoen. Bekijk op de pagina van Loopbaancheques of u aan de voorwaarden voldoet.

Hoe vraagt u de cheques aan?
De loopbaancheques aanvragen is heel eenvoudig. Voldoet u aan de voorwaarden voor het aanvragen van de cheques? Vraag dan uw loopbaancheques aan via de VDAB. Ontdek hier hoe eenvoudig het is om de cheques aan te vragen.

Ondervind u wat moeilijkheden of wenst u hulp bij het aanvragen van de loopbaancheques?
Aarzel dan niet om dit met ons te bespreken. Wij helpen u verder.

Loopbaanbegeleiding Limburg, de antwoorden op al uw loopbaanvragen zijn dichterbij dan u denkt.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Schrijf je in bij één van onze vestigingen

De ervaren begeleiders van Ucare helpen u graag de juiste richting te kiezen. Samen met uw begeleider start u een traject waarbij specifiek naar uw loopbaanvragen wordt gekeken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn er meerdere vestigingen bij u in de buurt te vinden.

Schrijf u nu in en ontvang loopbaanbegeleiding van Ucare. Samen gaan we de uitdaging aan om uw loopbaan een nieuw elan te geven. Inschrijven voor loopbaanadvies Limburg is eenvoudig. Vul het Inschrijven formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

> Binnen 2 dagen belt uw loopbaancoach Limburg.
> Binnen 2 weken ontvangt u een gratis kennismakingsgesprek.
> Binnen 1 maand starten wij het loopbaantraject.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Routebeschrijving

Onze vestigingen zijn gemakkelijk bereikbaar en er is veel parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. Onze vestigingen liggen in de buurt van stations, premetrostations of bushaltes.

 

Hasselt (Ilgatlaan 15/0.01 – 3500): De vestiging van Ucare ligt vlak naast de autosnelweg R71, tussen gewestwegen N2 en N20 in. Op 10 minuten loopafstand ligt stadspark Hasselt.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Hasselt Ilgat.

plattegrond van de omgeving van de Ilgatlaan in Hasselt

 

Sint-Truiden (Luikersteenweg 552 – 3800): Direct aan N3 (Luikersteenweg) ligt de vestiging van Ucare.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Gelinden Dorp en Gelinden Kerk.

plattegrond van de omgeving van de Luikersteenweg in Sint-Truiden

 

Genk (Bethaniëstraat 75 – 3600): Ligt direct aan gewestweg N750 (Oosterring). Het Atlantis Hotel Genk – Different Hotels ligt op enkele minuten loopafstand.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Genk Lousbeekstraat

plattegrond van de omgeving van de Bethaniëstraat in Genk

 

Lanaken (d’Aspremont Lyndenlaan 7 – 3621): Direct gelegen aan gewestweg N78. Het is een zijstraat van de Populierenlaan.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Rekem Kerk

plattegrond van de omgeving van d’Aspremont Lyndenlaan in Lanaken

 

Bree (Kloosterstraat 13 – 3960): Midden in het centrum, bij het stadhuis in de buurt, is het kantoor van Ucare te vinden.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Bree Gemeentehuis en Bree Busstation perron 3.

plattegrond van de omgeving van de Kloosterstraat in Bree

 

Dilsen-Stokkem (Dr. Lenstralaan 11 – 3650): Naast gewestweg N75 (Boslaan) staat de vestiging van Ucare, vlak voor het Wouterbos.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Lanklaar Modelstad

plattegrond van de omgeving van de Dr. Lenstralaan in Dilsen-Stokkem

 

Herk-de-Stad (Grote Hoolstraat 62 – 3540): Naast gewestweg N716 en de N2D vind u de vestiging van Ucare.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Herk-de-Stad College en Herk-de-Stad Olmenhof

plattegrond van de omgeving van de Grote Hoolstraat 62 in Herk-de-Stad

 

Overpelt (Sellekaertsstraat 11/5 – 3900): Ligt vlakbij het station van Overpelt en Neerpelt.

Bushalte in de buurt: Overpelt Overweg

Google Maps – Sellekaertsstraat 11/5 in Overpelt

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Veelgestelde vragen

Hoe laat zijn de vestigingen van Ucare geopend?
Wij zijn wekelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Kom gerust een keer langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag verder.

 

Ik kan geen vestiging in mijn stad vinden. Wat is in mijn geval de dichtstbijzijnde vestiging?
Geen probleem. Ucare beschikt over meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Vlaanderen. Bekijk hier alle locaties van Ucare.

 

Als ik mijn cheque aanvraag vanuit Zaventem, kan ik die dan ook in Limburg bij Ucare besteden?
Ja. Het is belangrijk om te weten dat u volledig vrij bent om een locatie te kiezen die u wilt.

 

Ik zie het telefoonnummer van de vestiging in Genk niet. Waar kan ik dit vinden?
Neem contact op met de hoofdzetel in Hasselt. Wij hebben een centraal nummer waar wij u te woord staan. Vanuit onze hoofdzetel helpen wij u verder en brengen u in contact met de lokale vestigingen. Wij zijn telefonisch te bereiken op:

 

Bellen vanuit België : 0800 – 11 014
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50

 

loopbaanbegeleiding@ucare.be
www.ucareloopbaanbegeleiding.be

 

De lokale vestigingen zijn wel via mail direct bereikbaar.

 

Is life coach Limburg en mental coach Limburg hetzelfde als loopbaanbegeleiding?
Een life coach Limburg en mental coach Limburg is wat anders, maar u kunt met al uw vragen terecht bij onze loopbaanbegeleiders. Life coach, mental coach, jobcoach Limburg of loopbaancoach Limburg? U bent altijd welkom bij Ucare. Samen komen we er uit!

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Contactgegevens

Er zijn meerdere vestigingen te vinden in uw regio. Zo ook in de provincie Limburg. Op tal van locaties heeft Ucare vestigingen die dagelijks geopend zijn.

 

De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op:

Bellen vanuit België : 0800 – 11 014
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50

loopbaanbegeleiding@ucare.be
www.ucareloopbaanbegeleiding.be

 

Chatten met Ucare
Heeft u zich al ingeschreven bij Ucare? Dan behoort ook chatten met uw loopbaancoach Limburg tot de mogelijkheden. Om gebruik te maken van deze functie heeft u een Skype-account nodig. Chatten met uw jobcoach Limburg is vooral erg leuk, omdat uw loopbaanvragen worden beantwoord terwijl u thuis op uw zetel zit.

 

Openingstijden vestigingen Limburg
maandag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
dinsdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
woensdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
donderdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur

Loopbaanbegeleiding Limburg – succesvolle loopbaantrajecten op maat 4.59/5 (91.82%) 44 votes