Loopbaanbegeleiding van Ucare zorgt ervoor dat uw toekomstbeeld duidelijk en overzichtelijk wordt. Aan het einde van uw loopbaantraject weet u welke kant u opgaat en hoe u dit bereikt zonder de balans tussen uw werk- en privésituatie uit het oog te verliezen.

U ontvangt een gratis kennismakingsgesprek bij één van onze vestigingen in Antwerpen.

In meer dan 30 vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies, bieden wij u professionele loopbaanbegeleiding aan. In de provincie Antwerpen vind u ook een aantal vestigingen van Ucare. Wij staan voor u klaar in Antwerpen, Aartselaar, Berchem, Hoogstraten, Oud-Turnhout, Kontich, Sint-Amands, Geel, Mortsel, Sint-Katelijne-Waver en Brasschaat.

De loopbaanbegeleiders voeren individuele gesprekken met u. Hierdoor ontvangt u altijd advies op maat. Wij schakelen snel en zijn gemakkelijk bereikbaar voor u. Loopbaanbegeleiding Antwerpen zorgt ervoor dat er altijd een kantoor bij u in de buurt is.

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen

De provincie Antwerpen is één van de vijf provincies van het Vlaams Gewest en ook hier zijn vestigingen van Ucare te vinden. Zoekt u professionele Loopbaanbegeleiding in de provincie Antwerpen? Heeft u moeite met veranderingen in uw werk of loopbaan? De balans tussen uw werk- en privéleven herstellen? Ucare biedt u advies en ondersteuning aan bij een groot aantal vestigingen verspreid over de provincie Antwerpen.

In de provincie Antwerpen bieden wij u in de volgende plaatsen loopbaanbegeleiding aan:

> Antwerpen
> Aartselaar
> Berchem
> Hoogstraten
> Oud-Turnhout
> Kontich
> Sint-Amands
> Geel
> Mortsel
> Sint-Katelijne-Waver
> Brasschaat

De vele vestigingen van Ucare bieden u een groot aantal voordelen:

1. Er is genoeg plek voor iedereen. Elk individu is verschillend, vandaar dat Ucare bij elk traject let op uw specifieke vragen. We stellen samen met u individuele doelen op en maken een plan hoe wij dit doel gaan verwezenlijken. Ucare biedt u loopbaanbegeleiding aan waarbij het individu centraal staat.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle werknemers (van arbeiders tot bedienden), zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die vragen hebben met betrekking tot hun loopbaan. Werknemers die in hun opzegtermijn en periode van verbrekingsvergoeding zitten, helpen wij ook verder en ontvangen alle vereiste hulp.

2. Bij de vestigingen van Ucare hangt een informele, laagdrempelige sfeer. Geen dure maatpakken, geen opdringerige sfeer, maar een huiskamergevoel vanaf het moment dat u naar binnen stapt.

3. Alle vestigingen zijn gemakkelijk bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met uw eigen vervoer. Daarnaast beschikt elke vestiging van Ucare over een prima parkeergelegenheid (voor de deur, of anders dichtbij de vestiging).

4. Er zijn geen wachtlijsten bij onze vestigingen. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op en maken een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek.

5. De loopbaancheques geven u korting en zorgen ervoor dat u professionele loopbaanbegeleiding ontvangt. Voor slechts € 40,- ontvangt u 4 uur Loopbaanbegeleiding.

Loopbaantrajecten bij Ucare
Alle karakters, wensen en behoeften verschillen per persoon. Wij zijn benieuwd naar uw specifieke verhaal! Elk loopbaantraject behandelen wij als een uniek traject. Hierdoor verschilt de tijdsduur per traject wel eens. Een gemiddeld traject vraagt om 8 uur begeleiding. Deze uren worden netjes verspreid over een aantal sessies en kunnen prima betaald worden met de Loopbaancheques.

U ontvangt loopbaanbegeleiding waarbij het vinden van antwoorden op uw loopbaanvragen de prioriteit heeft. Zo zijn alle gesprekken tussen u en uw loopbaanbegeleider individueel en gaan we samen kijken naar uw toekomst.

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Loopbaancheques

De loopbaancheques zijn cheques die beschikbaar zijn gesteld door de Vlaamse overheid zodat u professionele loopbaanbegeleiding bij Ucare krijgt. De loopbaancheques maken het goedkoper, omdat u een flinke korting op de gebruikelijke tarieven ontvangt. De Vlaamse overheid verstrekt de loopbaancheques via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).

De loopbaancheques zijn in het leven geroepen om u na te laten denken over uw loopbaan, plek op de arbeidsmarkt, kwaliteiten en hoe u dit ontwikkelt.

Wij ondersteunen en adviseren u bij het vinden van antwoorden op uw loopbaanvragen. Samen met uw begeleider gaat u kijken naar vragen als:

* Waar wil ik staan over 5 of 10 jaar?
* Hoe kan ik de balans tussen mijn werk- en privésituatie herstellen?
* Hoe kan ik mij in mijn huidige functie verder ontwikkelen?
* Waarom word ik nooit uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?
* Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren. Hoe doe ik dit?

Voorwaarden aanvragen loopbaancheque: U heeft recht op een job cheque waarmee u een korting krijgt op de gebruikelijke tarieven voor loopbaanbegeleiding, als u voldoet aan een aantal voorwaarden. Ontdek hier alle voorwaarden voor het aanvragen van een Loopbaancheques.

Wat u ontvangt met de loopbaancheques: Met de loopbaancheques heeft u elke 6 jaar recht op een loopbaanbegeleidingstraject van 8 uur. De loopbaancheques maken het goedkoper. Zowel voor werknemers, als voor zelfstandigen. Hier vindt u een duidelijk overzicht met waar u recht op heeft met Loopbaancheques.

Cheque bestellen: De loopbaancheques bestellen is heel eenvoudig. Heeft u behoefte aan loopbaanbegeleiding en voldoet u aan de voorwaarden? Dan bent u een grote stap dichter bij het ontvangen van de loopbaancheques. Loopbaancheques bestelt u via de VDAB. Lees hier hoe makkelijk het is om de Loopbaancheques te bestellen.

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen, de antwoorden op uw loopbaanvragen zijn dichterbij dan u denkt.

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

 

Schrijf je in bij één van onze vestigingen

JA, ik wil loopbaanbegeleiding in de provincie Antwerpen. Schrijf u nu in en ontvang loopbaanbegeleiding van absolute topkwaliteit. Inschrijven is heel simpel. Vul het formulier Inschrijven loopbaanbegeleiding in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Binnen 2 dagen een telefoontje van een loopbaanbegeleider.
  • Binnen 2 weken een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  • Binnen 1 maand het startsein voor uw loopbaantraject.

Routebeschrijving

Onze verschillende vestigingen zijn perfect bereikbaar en bij u in de buurt. Alle vestigingen liggen in de buurt van stations, premetrostations of bushaltes.

 

Antwerpen (De Keyserlei 5 – 2018): De vestiging van Ucare ligt vlak naast de gewestwegen N1 en N12. Vanaf Station Antwerpen-Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Quellin en Teniers
De dichtstbijzijnde tramhalte: Teniers
De dichtstbijzijnde premetrostation: Opera

plattegrond van de omgeving van De Keyserlei in Antwerpen

Aartselaar (Antwerpsesteenweg 124 – 2630): De vestiging van Ucare ligt vlakbij afslag 6 Wilrijk van de E19.

De dichtsbijzijnde bushaltes: Grote Struisbeek en Kontichsesteenweg

plattegrond van de omgeving van de Antwerpsesteenweg

 

Berchem (Filip Williotstraat 9 – 2600): Nabij de Grote Steenweg bevinden zich de kantoren van Ucare in het gebouw van ALM.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Roderveldlaan & Jos Ratinckxstraat
De dichtstbijzijnde tramhalte: Jan Moorkens

plattegrond van de omgeving van de Filip Williotstraat

 

Hoogstraten (Vrijheid 34C – 2320): Direct gelegen aan gewestweg N14, vlak onder Minderhout.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Begijnhof en Van Aertselaerplein

plattegrond van de omgeving van de Vrijheid in Hoogstraten

 

Kontich (Reipelveld 9 – 2550): Ligt vlak naast gewestweg N1. Het Reipelveld is een zijstraat van Hoeve-ter-Bekelaan.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Waarloos Wildemansstraat

plattegrond van de omgeving van de Reipelveld in Kontich

 

Sint-Amands (Jozef Cardijnlaan 25 – 2890): Kort naast gewestweg N17 ligt Sint-Amands. De twee grote straten; Marthe Massinstraat en De Buisstraat leiden naar de Jozef Cardijnlaan.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Sint-Amands J. Cardijnlaan

plattegrond van de omgeving van de Jozef Cardijnlaan in Sint-Amands

 

Geel (Gasthuisstraat 22 – 2440): Aan gewestweg N71, dichtbij gewestweg N19, ligt het pand van Ucare. Schuin tegenover het ziekenhuis Geel AZ Sint-Dipma.

De dichtstbijzijnde bushaltes: Geel AZ Sint-Dipma (Ziekenhuis)

plattegrond van de omgeving van de Gasthuisstraat in Geel

 

Mortsel (Deurneleitje 6 – 2640): Ligt vlak naast gewestweg N1.

Bushalte & tramhalte in de buurt: Mortsel Vredebaan

Google Maps – Deurneleitje in Mortsel

Sint-Katelijne-Waver (Beekvelden 8 – 2860): Dichtbij Campus De Naeyer op 1.4 km van de Liersesteenweg ligt de vestiging van Ucare.

Bushalte in de buurt: Sint-Katelijne-Waver Goorboslei

Treinstation in de buurt: Sint-Katelijne Waver

Google Maps – Beekvelden in Sint-Katelijne-Waver

Brasschaat (Bredabaan 723 – 2930): Neem afslag 5 “Kleine Bareel” op 5 km afstand van de E19 ligt de vestiging van Ucare Loopbaanbegeleiding.

Bushalte in de buurt: Brasschaat Torenhof & Brasschaat Pastorijstraat

Google Maps – Bredabaan in Brasschaat

Oud-Turnhout (Steenweg op Ravels 113/1 – 2360): Op 1 km van de R13 rond Turnhout.

Bushaltes in de buurt: Oud-Turnhout Kuiltjesstraat

Google Maps – Steenweg op Ravels in Oud-Turnhout

 

Banner Ucareloopbaanbegeleiding

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de dichtstbijzijnde Ucare vestiging?
Er zijn meerdere vestigingen verdeeld over alle Vlaamse provincies. Alle Ucare vestigingen bij u in de buurt overzichtelijk in kaart gebracht.

Wat zijn de openingstijden van de Ucare vestigingen?
Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. De deuren staan open voor u.

Ik ben op zoek naar het nummer van een specifieke vestigingen in Antwerpen. Waar kan ik dit vinden?
Bel onze hoofdzetel in Hasselt. Wij hanteren één centraal nummer en vanuit onze hoofdzetel helpen wij u verder. De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op:

Bellen vanuit België : 0800 – 11 014
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50

Mailen is wel altijd mogelijk. Al onze vestigingen hebben één centraal mailadres en nemen snel contact met u op.

Mijn stad staat er niet tussen, wat nu?
Geen nood. Er zit een kantoor bij u in de buurt. Vul uw gegevens in bij de Routeplanner en ontvang het adres van de dichtstbijzijnde vestiging.

Als ik mijn cheque aanvraag in Antwerpen, kan ik die dan ook in Brussel gebruiken?
Dat kan zeker. Waar u uw cheque aanvraagt, maakt niet uit voor Ucare. U bent altijd welkom in één van onze vestigingen.

Is life coach Antwerpen en mental coach Antwerpen hetzelfde als loopbaanbegeleiding?
U ontvangt gespecialiseerde begeleiding van een echte loopbaanbegeleider. Een life coach Antwerpen en mental coach Antwerpen is wat anders, maar al uw vragen worden beantwoord bij één van onze loopbaanbegeleiders. Samen komen we er uit!

Contactgegevens

Wij bieden loopbaanbegeleiding aan in uw regio. In de provincie Antwerpen hebben wij op tal van locaties kantoren die dagelijks geopend zijn.
De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op:

Bellen vanuit België : 0800 – 11 014
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50

loopbaanbegeleiding@ucare.be
www.ucareloopbaanbegeleiding.be

Daar helpen wij u verder, zodat u terecht komt bij de vestiging naar keuze.

Chatten met Ucare

Nadat u zich heeft ingeschreven voor Loopbaanbegeleiding van Ucare behoort chatten met uw loopbaanbegeleider ook tot de mogelijkheden. Het enige dat u nodig heeft is een Skype-account. In samenspraak met uw begeleider ontvangt u loopbaanadvies terwijl u lekker op uw zetel zit.

Openingstijden vestigingen Antwerpen
maandag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
dinsdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
woensdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
donderdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur
vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00 uur

Loopbaanbegeleiding Antwerpen – ontvang loopbaanbegeleiding bij u in de buurt 4.51/5 (90.20%) 49 votes