Deel met uw netwerk

Wat heeft u, als werkgever, aan een carrière coach?

Een carrière coach ondersteunt en adviseert zodat u het meeste uit uw bedrijf haalt. Maar een carrière coach helpt ook werknemers het meeste uit hun carrière loopbaan halen. De carrière coach helpt zowel de werknemer als de werkgever.

U volgt zelf een traject

Wij hebben voor u als werkgever de voordelen op een rijtje gezet wanneer u zelf een traject volgt bij een carrière  coach .

 

 

  • U ontvangt begeleiding van een specialist

 

Doordat onze carrière coaches gecertificeerd zijn, bent u verzekerd van een coachinggesprek van goede kwaliteit. Onze coaches hebben veel ervaring met allerlei soorten loopbaankeuzes. Ongeacht de sector waarin u werkzaam bent, de functie die u uitoefent of het salaris dat u verdient; carrière coaches zijn in staat om u te ondersteunen vanuit een objectiefu en kwaliteitsvol oogpunt.

 

Carriere coach support

Carriere coach support

 

 

  • U krijgt inzicht in uw kansen, passies, kwaliteiten, motivatie en positie

 

Dankzij carrière coaching ontvangt u inzicht. Wanneer u niet weet welke richting voor u het meeste oplevert, krijgt u dankzij coaching gesprekken inzicht. U ontdekt waar u aan gaat werken en waar u kansen liggen om het beste uit uw bedrijf en uzelf te halen.

 

 

  • Job coaches zijn sparringpartners

 

Als leidinggevende rust er veel druk op uw schouders. Velen verwachten van u dat u de juiste keuzes maakt. Dit is lastig en zorgt voor stress. Het is daarom erg bevrijdend om met een neutrale partij te beraadslagen. Nieuwe perspectieven worden daardoor duidelijk en andere invalshoeken komen aan het licht.

 

Uw werknemer volgt een traject

 

U heeft als werkgever ook voordelen wanneer uw werknemer een traject volgt met een carrière coach.

 

 

  • U ontvangt de mogelijkheid om het optimale uit uw werknemer te halen

 

Dankzij het coachinggesprek komt uw werknemer achter zijn ambities, wensen, kwaliteiten, passies en motivatie. Met dat inzicht heeft u de mogelijkheid om uw werknemer op zijn kracht in te zetten. Gemotiveerde en gedreven werknemers leveren immers beter werk. U biedt uw werknemer op die manier mogelijkheden die bij zijn wensen, kwaliteiten, ambitie en passie passen. In ruil daarvoor ontvangt u werk van betere kwaliteit en gaan uw werknemers zich kwaliteitsvoller en enthousiaster gaan inzetten voor de organisatie.

 

Carrierecoach optimale werknemer

Carrierecoach optimale werknemer

 

 

  • U heeft een medewerker in dienst die gericht is op functiegerichte competentieontwikkeling

 

Tijdens carrière coaching wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. In dat plan wordt duidelijk welke vaardigheden er nog ontbreken en eventueel welke opleiding een werknemer eventueel moet volgen. Deze vaardigheden en eventuele opleiding sluiten aan bij de verwachtingen die u stelt aan uw medewerkers en uw bedrijfsdoelen. Opgeleide en vakbekwame medewerkers in dienst hebben is voor u het meest lonend. Dit komt omdat uw werknemers het werk gerichter uitvoeren. (Talentdriven)

 

 

  • De werknemerstevredenheid binnen uw bedrijf stijgt

 

Door middel van carrière  coaching stijgt het aantal tevreden werknemers binnen uw bedrijf. Tevreden werknemers zijn loyale werknemers die goed werk leveren. Dankzij het traject hebben ze een beter beeld van de verwachtingen van hun carrière  loopbaan en hun werksituatie. Werknemers zetten zelf stappen om onbevredigende werksituaties te veranderen.

 

Daarnaast voelen medewerkers, die carrière coaching hebben gevolgd, zich gesteund in hun ontwikkeling. Hierdoor vergroot de motivatie en versterkt de band met het bedrijf.

Zelfs wanneer medewerkers besluiten om een andere carrière loopbaan te volgen en uw bedrijf verlaten, wordt het aantal tevreden medewerkers vergroot. Een ongelukkige medewerker verdwijnt en een tevreden medewerker komt er voor in de plaats.

 

Heeft u interesse in een carrière coach? Neem dan contact met ons op en haal het meeste uit uw bedrijf.

Wat heeft u, als werkgever, aan een carrière coach? 5.00/5 (100.00%) 5 votes
Deel met uw netwerk