Deel met uw netwerk

Toe aan een goede nachtrust? De 10 ultieme blogs met tips voor een zalige nacht.

 

Voldoende nachtrust is van groot belang. Het zorgt ervoor dat u uitgerust bent tijdens uw werk en dat u thuis veel fitter bent. Heeft u moeite om in slaap te vallen? Of valt u wel in slaap, maar slaapt u juist heel onrustig? Geen nood. U bent niet de enige. Er is een grote groep mensen die te maken heeft met slaapproblematiek. Gelukkig zijn er enorm veel tips voor u beschikbaar, waardoor u gemakkelijk in slaap valt. Op de volgende websites vindt u een groot aantal tips voor en goede nachtrust:

 

Goed Gevoel

Hier staan twintig uitgebreide tips voor u geformuleerd. Van het beïnvloeden van je lichaamstemperatuur tot het ontwikkelen van een vaste routine. U krijgt een goed gevoel na het lezen van deze 20 tips om in slaap te vallen.

 

Matrassen Optima

Een prettige website met een enorme diversiteit aan tips. Voldoet uw matras op het moment? En bereid u een nacht voor? Lees hier alles over het gebruik van uw matrassen en zorg ervoor dat u niet langer onrustig slaapt.

 

Slapen nachtrust loopbaanbegeleiding

Slapen nachtrust loopbaanbegeleiding

 

MediComfort

Dit is de website van een bedrijf dat zich specialiseert in het matrassen. Zij weten precies wat er van belang is tijdens het gebruik van een matras. Er staan 20 slaaptips voor u klaar waarmee een onrustige nacht voorkomt.

 

Slaapwijzer

Een zeer compleet artikel met meer dan 40 tips om in slaap te vallen. Voorkom een onrustig nacht en neem de afslag richting een goede nachtrust.

 

Hoe Doen

Een heel interessante blog over hoe u binnen 30 seconden in slaapt kunt vallen. Alle tips zijn verdeeld over twee categorieën ‘Voordat u in bed gaat’ en ‘op het moment dat u bed ligt’. Weg met die onrustige nacht!

 

In slaap vallen 30 seconden

In slaap vallen 30 seconden

 

Optimale Gezondheid

Een zeer slimme en goede blog waar u tips om beter in slaap te vallen krijgt, en wordt het gebruik van medicijnen aan de tand gevoeld.

 

A Vogel

Een uitstekende blog voorzien van tips, filmpje over een goede nachtrust, een slaapdagboek, advies betreffende uw voeding,…. Een gemakkelijk leesbare website die u ‘s nachts minder onrustig maken.  

 

Gezondheid.be

Een korte maar zeer krachtig artikel. Dit artikel legt ook perfect uit dat het belangrijk is dat u geduld moet hebben gedurende dit traject. Het kan natuurlijk zijn dat het even kan duren voordat de handelingen die u doorvoert daadwerkelijk werken. Tips om in slaap te vallen nodig? Kijk dan op de website van Gezondheid.be

 

gezondheid loopbaan coach

gezondheid loopbaan coach

 

HLN.be

Bent u benieuwd naar hoe u binnen 1 minuut in slaap valt? Lees dan dit interessante artikel. Er staat ook een filmpje waarin een specifieke ademhalingsoefening wordt uitlegt. U voorkomt een onrustige nacht met deze speciale 4-7-8 ademhalingsoefening.

 

Time 2 Sleep

Bent u student en heeft u behoefte aan tips om beter in slaap te vallen? Geniet van een zalige nachtrust. Een nacht zonder onrust, dat wil u toch ook?

 

Heeft u nog tips voor mensen die moeilijk in slaap vallen? Of weet u precies hoe u de strijd wint van een onrustige nacht? Deel dit met ons door uw reactie in het onderstaande formulier te plaatsen.

 

 

Toe aan een goede nachtrust? De 10 ultieme blogs met tips voor een zalige nacht. 5.00/5 (100.00%) 1 vote
Deel met uw netwerk