Deel met uw netwerk

Staat uw vraag tussen deze 8 vraagstukken?

 

Dan is loopbaanbegeleiding geschikt voor u. Wij helpen u verder. Er staat een groot team van specialisten voor u klaar. Samen met uw eigen loopbaanbegeleider gaat u op zoek naar de antwoorden op uw loopbaanvragen. De ervaren loopbaanbegeleiders van Ucare zijn bekend met allerlei vraagstukken die voorbij kunnen komen tijdens een coaching gesprek. De meest voorkomende vragen nemen wij met u door.

 

  1. Sta ik sterk genoeg in mijn schoenen voor mijn huidige job?

Een bepaalde vorm van assertiviteit is gewenst op de werkvloer. Zonder deze assertiviteit laat u zich op de achtergrond duwen door collega’s of leidinggevenden. U leert uw eigen kracht kennen en voor uzelf op te komen. U krijgt concrete handvaten waarmee u lastige situaties aanpakt op professionele wijze.

 

Coaching gesprek

Coaching gesprek

 

  1. Ik heb het gevoel dat ik toe ben aan verandering, maar ik weet niet of hoe ik dit moet aanpakken?

Op het moment dat u al enige tijd worstelt met uw huidige job, of dat uw job niet genoeg uitdaging of doorgroeimogelijkheden biedt, is het verstandig om met een loopbaanbegeleider te praten. Samen met uw loopbaanbegeleider gaat u op zoek naar de juiste handvaten om het traject van bewustwording en zelfkennis te sturen.

 

  1. Hoe kan ik weer plezier vinden in mijn werk?

Het is mogelijk dat u om uiteenlopende redenen het plezier in uw werk bent kwijtgeraakt. Geen nood. Door op zoek te gaan naar waar u warm van wordt, wat u graag doet en te zoeken bij welke activiteiten u uw talenten kan inzetten, gaat u snel weer plezier vinden in uw job. Voor u het weet gaat u weer fluitend naar uw werk en bent u weer positief gestemd. U zal het werkplezier terug vinden.

 

gesprek coaching plezier werk

gesprek coaching plezier werk

 

 

  1. Benut ik mijn talenten optimaal in mijn huidige job?

Wellicht heeft u het gevoel dat u al enige tijd stil staat in uw ontwikkeling, of heeft u het gevoel dat u tijdens het werk aan de zijkant staat. Wij geven u de oppepper die u nodig heeft. Samen met uw begeleider gaat u op zoek naar wat uw talenten zijn en wat de juiste manier is om uw talenten te benutten tijdens uw huidige job. U krijgt een nieuwe, frisse blik en kan er weer vol goede moed tegenaan.  

 

  1. Ik wil over 2 jaar een topfunctie bij mijn huidige werkgever bekleden, maar hoe bereik ik dit?

Om de top te kunnen bereiken zal u hard moeten werken. Het is echter belangrijk een goede work-life balance te behouden. Uw loopbaanbegeleider houdt rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Samen stellen jullie een plan op om uw doelen te bereiken.

 

job gesprek carriere

job gesprek carriere

 

  1. Hoe herken ik de groeikansen in mijn huidige job?

In vrijwel iedere organisatie zijn groeikansen. U wilt zich verder ontplooien en dat is een heel gezond teken. Maar waar begint u en wie benadert u? Een loopbaanbegeleider gaat samen u kijken naar de mogelijkheden die binnen uw bereik liggen, en hoe u daarop in kunt spelen.

 

  1. Hoe behoud ik de  juiste balans tussen mijn werk- en privésituatie?

Het kan gebeuren dat u zo hard werkt dat u geen goede balans meer hebt tussen uw werk- en uw thuissituatie. U bent dan moe op uw werk, maar ook moe wanneer u thuis bent. Prioriteiten stellen is een kwaliteit die ook u kunt leren. Er zijn allerlei handige tips die u ontvangt van uw loopbaanbegeleider. Samen zorgen jullie ervoor dat u op beide vlakken voldoende energie heeft.

 

gesprek job coaching balans

gesprek job coaching balans

 

 

  1. Hoe krijg ik weer meer energie tijdens mijn werk?

Het komt wel eens voor dat u geen energie meer krijgt van het werk. In zo’n situatie is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar energiegevers en energienemers. Er zijn bepaalde taken die u energie kosten op het werk, maar gelukkig ook voldoende taken die u energie geven. Een juist evenwicht, of liever een onevenwicht tussen energiegevers en –vreters zorgt ervoor dat u met meer passie en zin uw werk aanpakt! Een voordeel voor u  én voor u werkgever!

 

Heeft u al eens eerder een vraagstuk met een loopbaanbegeleider besproken? Deel dit dan met ons door uw reactie te plaatsen in het onderstaande formulier.  

Staat uw vraag tussen deze 8 coach vragen? 5.00/5 (100.00%) 2 votes
Deel met uw netwerk