Deel met uw netwerk

Waarom een Loopbaanbegeleider Geschikt is voor U

Iedereen heeft wel eens een dag dat het even tegen zit op het werk. Het is fijn om een vriend in de buurt te hebben waarmee u alles kunt bespreken. Een loopbaanbegeleider is gespecialiseerd in het ondersteunen, helpen en assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor uw loopbaan. Het is fijn om een vriend om u heen te hebben die met u meedenkt als het om uw loopbaan gaat. Loopbaanbegeleiding helpt u verder!

Hier leggen wij uit waarom een loopbaanbegeleider voor u van waarde zou kunnen zijn.

Geen Gekleurde Bril
Er is een verschil tussen een gesprek met een loopbaanbegeleider of een gesprek met een vriend, kennis of collega. Bekenden van u zullen eerder uw vragen beantwoorden met een sociaal wenselijk antwoord. Ze houden rekening met uw gevoelens en willen vermijden dat ze u irriteren. Goede vrienden en familie zullen u altijd helpen, maar soms werkt een frisse kijk op de zaak beter. Een loopbaanbegeleider is iemand die u niet kent, iemand zonder voorkennis en iemand die u kan voorzien van onafhankelijk en kritisch advies. Loopbaanbegeleiders nemen een neutrale houding aan en zijn objectief.

Helpt u verder
Een loopbaanbegeleider helpt u verder in uw zoektocht naar antwoorden op al uw loopbaanvragen. Hij of zij doet dit door:

> U te stimuleren het maximale uit uw potentieel te halen en alle opgestelde doelen te behalen.
> U te adviseren over waar uw kansen liggen. Hierbij wordt gelet op kwaliteiten, talenten en kansen op de arbeidsmarkt.
> U te ondersteunen bij het beantwoorden van vraagstukken die voor u erg belangrijk zijn. Wilt u de balans tussen uw werk- en privésituatie herstellen? Een loopbaanbegeleider helpt u er graag bij.
> U te laten zien dat het mogelijk is om uw doelstellingen te behalen en dat u alle reden heeft om te geloven in uzelf.

Het Vertrouwen
Alles wat u bespreekt tijdens loopbaanbegeleiding blijft tussen u en uw begeleider. Alle gesprekken zijn individueel, zodat u alle ruimte en vrijheid krijgt om te zeggen wat u wil. Een loopbaanbegeleider gaat uiterst vertrouwelijk met uw informatie om. Dat wil zeggen dat er nooit informatie aan derden wordt verstrekt zonder uw toestemming.

Vertrouwen krijgen Ucare Loopbaanbegeleiding

Vertrouwen krijgen Ucare Loopbaanbegeleiding

Prijs
Loopbaanbegeleiding kan voordelig zijn op het moment dat u gebruik maakt van de loopbaancheques. Dit initiatief is gestart vanuit de Vlaamse overheid om de Belgische bevolking meer te laten nadenken over hun loopbaan, talenten, passies en kansen op de arbeidsmarkt. De loopbaancheques zijn verkrijgbaar via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Voor slechts € 80,- krijgt u al 8 uur loopbaanbegeleiding van een ervaren loopbaanbegeleider.

Thuis vanuit Uw Zetel
Het is mogelijk om thuis loopbaanbegeleiding te volgen. Indien u zich niet kunt verplaatsen naar een loopbaancentrum kunt u altijd een afspraak maken met uw loopbaanbegeleider om online loopbaanbegeleiding te volgen. Hiervoor wordt het programma Skype gebruikt.

Nazorg
Op het moment dat het loopbaantraject is afgerond, gaat u weer verder met uw loopbaan. U heeft altijd de mogelijkheid om nog een keer langs te komen voor een gratis nazorggesprek. Gezamenlijk kijkt u nog eens naar de ontstane vragen en wellicht stuurt u uw eigen loopbaantraject hier en daar wat bij. U bent altijd welkom bij uw loopbaanbegeleider.

Een loopbaanbegeleider helpt u verder te komen tijdens uw loopbaan. Heeft u ook een leuke ervaring met een loopbaanbegeleider? Deel dit dan met ons door een reactie te plaatsen in onderstaand formulier.

Waarom een Loopbaanbegeleider Geschikt is voor U 4.62/5 (92.44%) 45 votes
Deel met uw netwerk