Deel met uw netwerk

In 11 stappen ontvangt U 8 Uur Loopbaanbegeleiding voor € 80,-

Wilt u weten wat de kosten voor loopbaanbegeleiding zijn? Dankzij de Vlaamse Overheid kan u via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) voordelige loopbaancheques bestellen.

Voor slechts € 80, kan u dankzij de loopbaancheques 8 uur loopbaanbegeleiding volgen bij een officieel erkende loopbaancentrum. Neem de volgende stappen:

Stap 1: Kijk of u in aanmerking komt voor de loopbaancheques? De voorwaarden om in aanmerking te komen voor de loopbaancheques vindt u hier.

 

Stap 2: Maak een keuze met betrekking tot uw carrière en volg loopbaanbegeleiding. U bent in staat om twee loopbaancheques aan te vragen.

> De eerste cheque staat voor 4 uur professionele loopbaanbegeleiding en wordt u aangeboden voor slechts € 40,-.
> De tweede cheque voor 4 extra uren bestelt u nadat u de eerste 4 uur begeleiding heeft afgerond. Hiermee ontvangt u nog eens 4 uur loopbaanbegeleiding.

Uitstekende deal; jobcoaching Ucare

Uitstekende deal; jobcoaching Ucare

Elke 6 jaar heeft u recht op een loopbaanbegeleidingstraject van 8 uur.

Stap 3: Ga naar www.vdab.be/loopbaanbegeleiding en kies het tabblad ‘Mijn loopbaan’ en klik op ‘Start registratie’ (enkel indien u nog niet bent geregistreerd bij de VDAB).

Stap 4: U bent op een pagina waar u wordt gevraagd enkele gegevens in te vullen. Let op: u kan onderaan kiezen om u in te schrijven als ‘werkzoekende’. Vink het voor u passende hokje aan. Klik op ‘Volgende’.

Stap 5: Er wordt gevraagd naar uw talenkennis en studies. Vervolgens komt er een scherm met een privacy-clausule. Vink dit aan en klik op ‘Bevestig’. Uw dossier is aangemaakt.

Vanaf nu kan u gebruik maken van uw persoonlijke ruimte op de site van VDAB. Hier past u uw gegevens aan, upload u uw CV en nog veel meer.

Indien u reeds bent geregistreerd bij VDAB start u hier

Stap 6: U bent ingelogd, vraag de cheques aan. Klik in de rechterkolom op ‘Aanvraag
loopbaancheques’.

Stap 7: Klik het keuzevakje aan bij ‘Ik ben akkoord met onderstaande voorwaarden’. Vervolgens klikt u op ‘Bestel loopbaancheques’.

Stap 8: U ziet een scherm waarin de bevestiging van uw bestelling wordt weergegeven. U kan klikken op details. Hier volgt u hoe de bestelling verder wordt afgehandeld.

Stap 9: U ontvangt een uitnodiging van de firma Edenred om de loopbaancheques te betalen. Firma Edenred is de firma die de cheques uitgeeft.

Stap 10: U ontvangt de cheques via mail of post van de firma Edenred.

Stap 11: Schrijf u hier in voor een gratis kennismakingsgesprek bij Ucare.

U kunt de loopbaancheques ook telefonisch bestellen. U belt naar de VDAB op het gratis nummer 0800 30 700. Een medewerker van VDAB neemt met u alle benodigde gegevens door. Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur.

Eenvoudig bellen voor jobcoaching Ucare

Eenvoudig bellen voor jobcoaching Ucare

 

Heeft u andere ervaringen met de tarieven voor loopbaanbegeleiding? Of heeft u vragen over het gebruik van de loopbaancheques?

Plaats dan uw reactie of vraagstuk in het onderstaande formulier.

In 11 stappen ontvangt U 8 Uur Loopbaanbegeleiding voor € 80,- 3.68/5 (73.68%) 76 votes
Deel met uw netwerk